PALATUL STIRBEY      Se pare ca exista o afinitate puternica intre noi si clientii care organizeaza evenimente pe Domeniul Stirbey.Cu toate ca evenimentele corporate sunt principala noastra activitatate,  cele peste 50 de evenimente de la Stirbey si-au lasat o amprenta distinctiva in logistica noastra si avand in vedere ca si anul acesta sunt foarte multe cereri, ne-am hotarat ca vom face o exceptie pentru aceasta locatie.
      Pe scurt, special pentru Palatul Stirbey am creat si adaptat multe din serviciile noastre care, chiar daca sunt cerute acum in toata tara, se potrivesc ca o manusa totusi pentru un eveniment de neuitat la Printul Stirbey :
    - Drapajul de culoare a fost creat prima data in Romania de noi pentru o nunta din 31.07.2008 la Printul Stirbey.
    - Hurricanele in varianta noastra au fost gandite prima oara in 2009 (daca pui boluri cu lumanari si se vede doar flacara, in afara ca se sting la cea mai mica adiere de vant, nu au acelasi efect ca si cand se lumineaza tot cilindrul) ....
    - Inchirierea candelabrelor (tot in 2009 prima nunta) - Diametrul mai mare de 1 metru, 21 de brate (nu 8-12 brate), reglare a intensitatii pe fiecare in parte, plus alte avantaje...
    - Inchirierea flambeau-rilor ( cea mai mare parte a nuntii este dupa lasarea intunericului, asa ca mai ales daca ajungi seara la locatie, cum se vor mai vedea florile ?)
    - Inchirierea luminilor arhitecturale de exterior ( ai ales cortul pentru a te bucura de priveliste, dupa lasarea noptii exista doar doi stalpi de iluminat pe terasa (la printul Stirbey) , din peluza si copaci nu se mai vede nimic! De ce sa nu te bucuri de priveliste inca 5-6 ore ? )
    - Inchirierea incalzitorelor de terasa ( daca vrei sa te bucuri de terasa si peluza in Aprilie-Mai si Septembrie -  Noiembrie sunt necesare aceste incalzitoare - altfel esti inchis tot intre 4 pereti ca intr-un salon de nunti din Bucuresti )  

CONCLUZII: 

     1. Domeniul Stirbey poate fi cea mai frumoasa locatie de nunta din zona Bucurestiului. Oricum are cel mai mare potential de a personaliza o nunta, de a o face deosebita pentru voi si pentru invitati. 
     2. Nu am avut nici-un client care si-a facut nunta la Stirbey pentru ca locatia era la indemana, pentru ca i-au placut corturile sau Regina Maria in varianta nedecorata sau ca ar fi  o locatie ieftina. Totii clientii au semnat contractul avand in minte ca vor personaliza nunta lor astfel incat invitatii vor  face diferenta dintre o nunta organizata la Stirbey si  nuntile trase la indigo (sau xeroxate - mai modern spus) de la un salon de evenimente din Bucuresti.
     3. Exista mai multe agentii promovate de Administratia de la Stirbey (printre care si departamentul nostru de nunti - sub un  alt brand ), fiecare cu plusuri si minusuri; exista agentie ieftina, exista agentii medii ca pret si idei, exista creatori de idei prohibitivi ca si cost, existam si noi... Sfatul nostru este sa treceti macar pe la trei dintre ele pentru a va face o idee despre ce anume poate sa faca fiecare si la ce pret. 
     4. Daca veti cere doar  o oferta pe mail, poate veti aveo o imagine despre pret, dar riscati, vorba romaneasca, " sa comparati merele cu perele". Trebuie sa tineti cont ca serviciile de la o  nunta nu sunt tangibile pana la eveniment si abia atunci veti decoperii diferentele intre ce a ce va doreati ( si ce va trebuia de fapt ) si realitate.
     
 Ne-am hotarat sa dam totusi cateva idei de decorare, cateva fotografii sugestive (maxim 50 din 4840 de fotografii) , mai ales cu serviciile care am observat ca in cativa ani nu au putut fi copiate, sau nu la aceeasi calitate :). Intrati pe fiecare serviciu in parte si veti gasii si cateva fotografii de la Stirbey. 

     Daca serviciile noastre vi se par potrivite putru nunta Dvs. putem sa stabilim o intalnire la sediul nostru (care va dura minim o ora jumatate - de obicei 3 ore) in care veti primii aproape toate informatiile despre un eveniment organizat la Stirbey. Chiar daca nu vom fi optiunea DVs. finala, oricum garantam ca cel putin 50 la suta din informatiile primite nu le stiti si sunt greu de aflat avand in vedere ca poate va scapa intrebarile, deci nu va trece timpul (pentru Dvs. si pentru noi ) inutil..